Stromy rozhodovania, diagramy vplyvu a analýza rozhodovania - Terek, Milan
Problémy rozhodovania a analýza rozhodovania (založená na poznatkoch teórie štatistického rozhodovania, zahŕňa metódy tzv. bayesovského rozhodovania). Stromy rozhodovania a diagramy vplyvu. Podmienený Bayesov princíp rozhodovania a hľadanie optimálneho rozhodovania. Hľadanie najlepšieho rozhodnutia v problémoch štrukturalizovaných pomocou stromov rozhodovania alebo diagramov vplyvu. Porovnanie stromov rozhodovania a diagramov vplyvu.