Příčiny úspěšnosti podniku - Sedláček, Jaroslav
Prvé teoretické pokusy o vymedzenie faktorov prosperity podniku. Hlavné faktory úspešnosti podnikov v ČR. Pojem úspešnosť podniku. Ukazovatele pre numerické vyjadrenie úspešnosti. Kategórie popisujúce podnik. Príčiny úspešnosti podnikov v SR.