Finančná politika a optimálny systém zdaňovania vo väzbe na efektívnosť fungovania ekonomiky - Bognárová, Kristína, 1979-
V dňoch 28.-29. 11. 2002 sa na Národohospodárskej fakulte EU v Bratislave uskutočnil VII. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie na tému Finančná politika a optimálny systém zdaňovania vo väzbe na efektívnosť fungovania ekonomiky. Konferenciu organizovala Katedra financií NHF EU pod odbornou garanciou prof. R. Siváka.