Mena, bankovníctvo a finančné trhy - Klimiková, Mária
Medzinárodná výmena skúseností odborníkov z teoretickej a praktickej oblasti menovej politiky, bankovníctva a finančných trhov v kontexte završovania transformácie finančného systému s akcentom na zmeny vyvolané prístupovým procesom do európskych štruktúr - boli ciele medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorú na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave v dňoch 7. a 8. 11. 2002 zorganizovala Národohospodárska fakulta EU.