Medzinárodné vzťahy 2002 Aktuálne problémy medzinárodných vzťahov - Grešš, Martin, 1978-
Na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave sa uskutočnila v dňoch 4.a 5. decembra 2002 medzinárodná vedecká konferencia, ktorú organizovala Fakulta medzinárodných vzťahov. Konferencia sa konala pod záštitou predsedu Zahraničného výboru NR SR a hlavného vyjednávača SR s Európskou úniou Ing. Jána Fígeľa.