Quantitative evaluation of the effect of economic tools on economic policies in the food industry of the SR - Matošková, Dagmar
Hodnotenie konkurencieschopnosti v mlynskom, krmovinárskom,, cestovinárskom, liehovarníckom, vinárskom, pivovarníckom a sladovníckom priemysle v Slovenskej republike. Hodnotenie dosahu nástrojov hospodárskej politiky na uvedené odbory potravinárskeho priemyslu prostredníctvom PAM analýzy. Dosah politík na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie na základe efektov divergencie a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany.