Readiness of the Czech agriculture for the EU accession - Doucha, Tomáš
Analýza súčasného stavu poľnohospodárstva ČR, posúdenie možných dopadov prostredia EÚ na ekonomickú pozíciu hlavných poľnohospodárskych komodít. Súhrnné vyhodnotenie pripravenosti českého poľnohospodárstva na vstup do EÚ.