Agriculture and agricultural policy in the European Union - Ahner, D.
Etapy historického vývoja Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v posledných 40. rokoch. Agenda 2000 a hodnotenie Spoločnej poľnohospodárskej politiky v roku 2002, ktoré prinieslo ďalšie návrhy pre jej budúce fungovanie so zreteľom k rozšíreniu EÚ o krajiny SVE.