EU enlargement in agriculture and the WTO process - Tangermann, S.
Začlenenie SVE do programu Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ prináša veľké množstvo zložitých otázok v kontexte vyjednávania vstupných podmienok medzi členskými krajinami EÚ a kandidátskymi krajinami. Záväzky voči WTO. Základné otázky súvisiace s touto problematikou.