Marketingové Švédsko - Brodský, Zdeněk
Švédske prírodné podmienky, geografia a podnebie. Dejiny Švédskeho kráľovstva. Historický miľník týkajúci sa vzniku obchodu vo Švédsku. Švédsky trh a jeho marketing.