Lekári s reformou v podstate súhlasia, ale... - Kokavcová, Lýdia
Názory jednotlivých lekárov ( obvodní, zubní, psychológovia, klinickí logopédi, športoví a telovýchovní, špecialisti ) na novelu zákona o zdravotnej starostlivosti.