Vplyv zmien sadzby dane z príjmu fyzických osôb na výšku daňových príjmov štátneho rozpočtu - Harmaniaková, Anna
Vyčíslenie zmien sadzby dane z príjmu fyzických osôb na výšku daňových príjmov do štátneho rozpočtu za roky 1998 až 2000.