Regionálny rozvoj okresov - Farkašová, Edita
Problémy rozvoja regiónov na príklade dvoch regiónov s porovnateľnými podmienkami - okresy Bardejov a Svidník. Sociálno-ekonomická analýza vybraných okresov. Možnosti rozvoja okresov - silné a slabé stránky.