Vyhláška Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky Č. 273/2001 Z.z. z 2. júla 2001 ...
Vyhláška ... o autorizácii, o vydávaní odborných posudkov vo veciach odpadov, o ustanovovaní osôb oprávnených na vydávanie odborných posudkov a o overovaní odbornej spôsobilosti týchto osôb v znení vyhlášky Č. 399/2002 Z.z.