Štatistiky nezamestnaných sa začínajú čistiť - Horníková, Zuzana
Zmeny v legislatíve prispeli k zvýšenému odlevu nezamestnaných z evidencie úradov práce. Spolupráca samosprávy s okresnými úradmi práce pri evidovaní nezamestnaných a ich zapájaní do menších obecných služieb. Zmeny v oblasti financovania aktívnej politiky trhu práce. Udržiavanie a obnovovanie pracovných návykov. Práce v prospech obce - úloha pre starostov. Miera evidovanej nezamestnanosti v SR.