Vyvlastňovanie - Baťo, Rado
Z obsahu: Vyvlastňovanie majetku je na Slovensku lacné a jednoduché. Poriadok do vyvlastňovania chcú aj budovatelia diaľnic. Rozhodnutie krajského súdu je dôležitý precedens. Verejný záujem je to, čo povie štát alebo obec. Prešovská rodina vyše šesť rokov vzdoruje úradníkom.