Lesy by mali zostať štátnou akciovkou - Greguš, Ctibor
Riziká a pozitíva programového vyhlásenia vlády v oblasti lesného hospodárstva. Skúsenosti z iných krajín v hospodárení s lesmi. Návrh transformácie štátnych lesov na akciovú spoločnosť.