Allianz potrebuje čerstvý kapitál - Záborský, Ján
Zlé hospodárske výsledky najväčšej európskej poisťovne Allianz AG za r. 2002 - veľká strata, ktorú chce poisťovňa vyrovnať emisiou cenných papierov. Skupina má v súčasnosti akútny nedostatok kapitálu. Potreba nového kapitálu. Zníženie ratingov Allianzu AG. Snaha zvýšiť počet klientov.