Aktualizovaný projekt výstavby diaľnic
Východzie princípy pri aktualizácii nového projektu. Plánované výdavky - financovanie výstavby diaľnic. Harmonogram výstavby. Rozvojové tendencie. Zavedenie mýta na diaľniciach a rýchlostných cestách Slovenska je realizovateľné.