Zastaviť úpadok vodného hospodárstva - Bekerová, Lýdia
V súčasnosti vodné hospodárstvo na Slovensku stagnuje a upadá. Základné pojmy. Získanie oprávnenia na prevádzkovanie verejných vodovodov a kanalizácií. Odborný zástupca. Orgány verejnej správy. Prevádzkový poriadok.