Jak uniknout z pasti chudoby - Moav, Omer
Autor, profesor sociológie a ekonómie na Hebrejskej univerzite v Jeruzaleme, o potrebe motivovať nižšiu pôrodnosť a vyššie vzdelávanie. Nevyhnutnosť presunu vládnych prostriedkov a zahraničnej pomoci do financovania verejného školstva.