Knižnica je stále v kurze - Krištofičová, Dagmar
Krízový stav Slovenských verejných knižníc. Prehľad verejných knižníc v Bratislave. Výpožičky a návštevnosť. Ročný prírastok knižníc v Bratislave. Problém s nákupom a doplňovaním fondov.