Starajte sa bez peňazí - Polakovič, Ivan
Nepripravené reformné kroky štátu musí znášať samospráva. Ťažkosti pri zabezpečovaní vyučovania na školách. Pokračovanie v zadlženosti škôl. Nedostatok finančných prostriedkov v Svätom Jure, Stupave a v Pezinku.