Globálne zmeny v inžinierskom vzdelávaní - Jasenek, Jozef
Poznatky z medzinárodného kolokvia, ktoré sa konalo v Berlíne 1.- 5. októbra 2002. Kolokvium Global Changes in Engineering Education organizovala Americká spoločnosť pre inžinierske vzdelávanie. Hlavné poznatky z diskutovaných okruhov. Technológie vo vyučovacích systémoch. Vízia vysokoškolského vzdelávania približne do roku 2020.