Zalistujte si na webe - Obuch, Jozef
Knihy spolu s CD nosičmi sú vôbec najpredávanejším tovarom na internete. Služby a ponuka predajcov kníh a vydavateľstiev na internete. Záujem o knihy a literárne žánre medzi užívateľmi internetu. Vážna konkurencie pre kamenné kníhkupectvá.