Odmeňovanie podľa zákona o verejnej službe - Rosenbergerová, Alžbeta
S účinnosťou od 1. apríla 2002 pracovnoprávne vzťahy zamestnancov pri vykonávaní verejnej služby upravuje zákon č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe v znení neskorších predpisov. Osobný rozsah zákona o verejnej službe. Predchádzajúca právna úprava odmeňovania. Predpoklady zamestnanca na vykonávanie verejnej služby. Praktické príklady.