Úroky z omeškania v podnikateľských vzťahoch - Gavalec, Miroslav
Objasnenie problematiky úrokov z omeškania pre podnikateľské subjekty. Charakteristika úrokov z omeškania. Základ existencie úrokov z omeškania - omeškanie dĺžnika. Príklad.