Dôležité zmeny v úprave obchodného mena - Moravčíková, Andrea
Zákonom č. 500/2001 Z.z. došlo k zásadným zmenám v Obchodnom zákonníku, ktoré sa dotkli aj úpravy obchodného mena. Právna úprava názvu právnickej osoby. Práva k obchodnému menu. Nezameniteľnosť obchodného mena. Obchodné meno fyzickej a právnickej osoby. Obchodné meno a ochrana hospodárskej súťaže. Porušenie práv k obchodnému menu.