Daňové výdavky na reklamu s príkladmi - Barcaj, Tomáš
Cieľom príspevku je v skratke zhrnúť podstatu, podmienky a možnosti zahŕňania výdavkov na reklamu do daňových výdavkov - nákladov a poskytnúť podnikateľským a nepodnikateľským subjektom vodítko v tejto oblasti.