Civilné dopravné letectvo zatvára kapitolu Concord - Zverková, Soňa
Koniec najambicióznejšieho technologického projektu v histórii Európy - stiahnutie lietadla Concorde z prevádzky. Chronológia a história vývoja prevádzky nadzvukového lietadla Concorde.