Financovanie obstarania bytu (zhodnotenie systémov financovania obstarania bytu) - Giller, Pavol
Klasifikácia finančných systémov slúžiacich na obstaranie a obnovu bytov. Iné systémy financovania. Štátny fond rozvoja bývania. Ďalšie podmienky pre získanie podpory. Systém stavebného sporenia. Systém hypotekárneho financovania. Zhodnotenie systémov financovania bytovej výstavby.