Zákon, podľa ktorého dostaneme len toľko, koľko dáme - Moravčíková, Marta
Od 1.1.2004 sa má zmeniť systém sociálneho zabezpečenia na systém sociálneho poistenia. Pripravované sadzby poistného pre jednotlivé skupiny platcov. Definície dôležitých pojmov. Predčasné dôchodky. Dávky platené poisťovňou. Dávky v nezamestnanosti.