Daňové konanie a jeho priebeh
Definícia daňového konania. Začatie, prerušenie, zastavenie daňového konania. Zastupovanie, svedkovia v daňovom konaní. Náležitosti podaní účastníkov daňového konania. Postúpenie podania, náklady daňového konania.