Zákon Slovenskej národnej rady z 30. septembra 1992 Č. 511/1992 Zb. o správa daní ...
Zákon SNR z 30. septembra 1992 Č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona Č.. .../2002 Z.z. + Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona schválenej v NR SR dňa 27.2.2002.