Východiská tvorby stratégie na príklade podnikov v útlmovom odvetví - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Pojem stratégia, strategické riadenie a úrovne stratégie. Stručný prehľad postavenia poľnohospodárstva od roku 1990 po súčasnosť. Podiel počtu zamestnancov podľa právnych foriem. Silné a slabé stránky slovenského poľnohospodárstva. Výmera poľnohospodárskeho pôdneho fondu v SR.