Specifika podnikatelské činnosti v Rusku exkurz do dějin podnikatelství v Rusku - Mrověcová, Ljuba
Druhá časť historického exkurzu do dejín podnikania v Rusku. Vývoj podnikania, predovšetkým obchodu, od doby vlády cára Petra I (1690-1725) do konca 18. storočia. Historicko-lingvistická problematika nejednoznačnosti nominácií ruských obchodných postov a sémantika slova "komerce" v Rusku v 18. storočí.