Prijímanie na vysokoškolské štúdium - Smida, Jozef
Proces prijímania študentov na vysokoškolské štúdium. Proces prijímacieho konania. Pravidlá prijímania na vysokoškolské štúdium v zahraničí. Zosúlaďovanie spoločenských potrieb a osobných záujmov občanov. Štatistické údaje o počte prijímaných študentov. Rovnosť v prístupe k vysokoškolskému štúdiu. Koordinované prijímacie konanie viacerých vysokých škôl/fakúlt.