Daňová politika v Ruskej federácii - Čepelová, Monika
Základná charakteristika daňového systému Ruskej federácie. Druhy daní. Daň z pridanej hodnoty. Spotrebná daň. Daň zo zisku organizácií. Daň z príjmov fyzických osôb. Daň z majetku organizácií. Daň z ťažby úžitkových nerastov. Jednotná sociálna daň. Clo a colné poplatky.