Skutečný okamžik realizace daňové úspory - Marek, Petr
Problematika daňovej úspory v ilustratívnych príkladoch. Skutočný okamžik realizácie daňovej úspory. Východzia a súčasná hodnota daňovej úspory. Závislosť daňovej úspory na diskontnej sadzbe. Koeficienty súčasnej daňovej úspory.