Slovensko 21 - vízia pre 21. storočie - Klinec, Ivan
Projekt Slovensko 21 - Vízia pre 21. storočie je komplexným projektom analyzujúcim doterajší vývoj, súčasný stav a perspektívy budúceho vývoja slovenskej ekonomiky a spoločnosti v kontexte globálnych civilizačných trendov spolu s predstavou budúcej podoby slovenskej ekonomiky a spoločnosti v časovom horizonte do roku 2025. Súčasťou projektu je načrtnutie ciest, ktorými by sa Slovensko mohlo v danom časovom horizonte opätovne začleniť do hlavného civilizačného prúdu a priblížiť sa skupine vyspelých krajín sveta.