Spotrebná daň z piva môže znížiť jeho konkurencieschopnosť - Šusták, Roman
Vplyv daní na spotrebu piva na Slovensku. Predaj piva na Slovensku za r. 1999 až 2002. Navrhovaná daňová reforma a jej vplyv na pivovarnícky priemysel. Porovnanie spotrebnej dane z piva v jednotlivých štátoch Európy.