Národná geografická informačná infraštruktúra Slovenska - Kusendová, Dagmar
Definovanie pojmov geografické informácie (GI), geografické informačné systémy (GIS), geografická informačná infraštruktúra (GII) a národná geografická informačná infraštruktúra (NGII). Vývoj NGII. Vonkajšie a vnútorné vplyvy na tvorbu NGII. Geoinformačná politika rezortov šátnej správy. Politika informatizácie spoločnosti v SR.