Drahšie cestovné systém financovania MHD nezlepší - Apolen, Peter
Príprava zvyšovania cestovného aj v MHD. Vyššie ceny však neriešia systém financovania dopravných podnikov. Prevádzkové problémy podnikov MHD. Prelievanie straty, horšie hospodárenie. Zvýšenie cien v konečnom dôsledku môže spôsobiť pokles tržieb. Riešenie financovania MHD je na mestách. Financovanie MHD v dopravných podnikoch.