Ešte raz o ochrane osobných údajov - Mosejová, Monika
Základné povinnosti zamestnávateľa pri ochrane osobných údajov. Vymedzenie a spracovávanie osobných údajov. Vedenie databázy. Spracovávanie údajov o psychickej identite fyzickej osoby.