Transformácia zdravotníckeho zariadenia na neziskovú organizáciu a odmeňovanie zamestnancov - Mačuha, Miroslav
Prechod práv a povinností rozpočtovej alebo príspevkovej organizácie transformujúcej sa na neziskovú organizáciu, so zreteľom na zdravotnícke zariadenie a riešenie odmeňovania jej zamestnancov.