Prakticky o mzdových systémoch v podnikateľskej sfére - Šimko, Pavel
Trojžložkový mzdový systém. Charakteristiky tarifných tried. Krietériá ich analytického hodnotenia. Kvantifikácia hmotnej zainteresovanosti. Príplatky. Praktické príklady.