Zvládanie problémov v adaptačnom prostredí - Barták, Ján
Adaptačné procesy a adaptačné procedúry. Riešenie problémov adaptácie nových zamestnancov. Praktický postup, ktorý by mal zamestnávateľ dodržať pri adaptácii nového zamestnanca na nové pracovné podmienky.