Zmeny v prístupe k odmeňovaniu zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Vymedzenie systému odmeňovania. Úloha mzdy v systéme odmeňovania. Úroveň vyplácania miezd. Tvorba individuálnej mzdy. Štruktúra mzdy zamestnanca. Výber vhodnej mzdovej formy. Zaradenie zamestnaneckých výhod a služieb do systému odmeňovania.