Splátkový kalendár musí strážiť veriteľ aj dlžník - Fričová, Zuzana
Ideálne je splácanie dlhov v riadnom čase. Občiansky a Obchodný zákonník pojem splátkový kalendár nepoznajú, v obchodnej praxi sa využíva hojne. Dohoda o splátkach. Rozsudok o splátkach. Podmienky. Veriteľ musí dôverovať. Splátky v obchode. Splátkový kalendár v zmiešanej dohode. Problém konkurzu. Exekúcia.