Prehľad odvodov poistného pre najčastejšie kategórie poistencov od 1.7.2002
Zdravotné poistenie, nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie, príspevok na poistenie v nezamestnanosti, príspevok do garančného fondu - odvody podľa kategórií poistencov.